PANDA KESÄKAMPANJA 2019 - säännöt ja ohjeet

Kampanja-aika 1.5. - 31.7.2019

Voita Panda-tuotteen ostokuitilla palkintoja, näet heti oletko voittanut!
Osta kampanjatarralla varustettuja Panda Lakupala ja Lakumix –tuotteita ja syötä tarran koodi www.pandakisa.fi sivustolla niin näet heti voititko palkinnon Panda Kesäkampanjasta!

PANDA KESÄKAMPANJAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä: Orkla Confectionery & Snack Finland Ab, Äyritie 22, 01510 Vantaa

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikkia Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Alle 16-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

3. Kampanja-aika
Kampanja-aika 1.5.2019 - 31.7.2019. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

4. Kuinka osallistua kampanjaan
Kampanjaan osallistutaan ostamalla kampanjatarralla varustettu Panda Lakupala tai Lakumix -tuote ja syöttämällä tarran alta löytyvä koodi www.pandakisa.fi -sivustolla. Voittaessaan kuluttajan täytyy lisätä omat yhteystiedot palkinnon toimitusta varten. Kampanjan osallistumismäärää ei ole rajoitettu. Ei ostopakkoa.

5. Palkinnot
Pikapalkintoja arvotaan yhteensä viisisataa (500) kappaletta.

130 kpl Panda-jättiuimapatja (arvo 45,00 €)
170 kpl Panda-matkamuki (arvo 9,90 €)
200 kpl Panda-jättikassi (arvo 8,00 €)

Palkintojen toimitus aloitetaan toukokuun lopussa, ja sen jälkeen toimitetaan viimeistään 3 viikon kuluessa voitosta.
Palkinnot toimitetaan postitse, ja saattaa vaatia noudon postista. Toimitusta varten tarvitaan puhelinnumero, johon ilmoitus saapuneesta lähetyksestä tulee. Järjestäjä ei vastaa noutomääräajan puitteissa noutamatta jääneistä palkinnoista eikä toimita niitä automaattisesti uudelleen.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

7. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä jakaa osiin. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Järjestäjä ei vastaa mistään muista mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

8. Henkilötiedot
Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab:n kilpailuiden osallistujarekisteriin. Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet löytyvät www.pandakisa.fi -sivun kohdasta Kilpailun säännöt ja Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointintiasiakirja. Osallistumislomakkeella osallistujaa pyydetään hyväksymään kilpailun säännöt, ja antamaan lupa henkilötietojen käyttöön Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointiasiakirja -dokumentissa kerrotulla tavalla. Alle 16 -vuotiaalta osallistujalta edellytetään myös huoltajan hyväksyntä.
Sinulla on oikeus peruuttaa Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista.

9. Kilpailuun osallistumiseen liittyvä vastuu
Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti, osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan sitoudut noudattamaan kampanjan sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjasääntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai kampanjasääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Takaisin